Se vad vi odlar hemma...

Skulle nästan kunna tro att det var nåt olagligt =)


Nya hoppborgen!

Jag köpte den i december på halva reapriset (197 kr, ord 699 kr) och den har legat i garderoben o väntat på sommar! Idag packade jag upp den, o sa till Fredrik att pappa får blåsa upp den när han kommer hem! 

Fredrik hittade plastpipen o la sig ner för att blåsa (!!!!), och sen gjorde Henrik likadant... så gulliga, tyvärr hann jag inte fota det! Men jag hände upp den på staketet och ett par timmar senare när Per kommer hem rusa Fredrik ut o vill att pappa blåser upp den. Det hade han minnsan inte glömt! Så det gjorde han, och det blev bra. Större än jag trodde faktiskt! Dock var golvet inte så "hoppigt" men de små hade kul! Naturligtvis är det nyhetens behag, men den blir nog hoppad på i sommar!

Om jag hinner få ihop pengar till Fredrik fyller år blir det en studsmatta med skyddsnät (ÖoB hade en i reklambladet för 1495 kr), annars får det bli när skattepengarna kommer i augusti (?).
 





Grace 3 år!

Nu börjar alla kalas komma! Jag har börjat jobba, mycket, så vi får se hur många vi kan gå på! Grace hade sitt 3 års kalas igår! Tyvärr glömde jag kameran hemma, men väl i bilen somnade Fredrik, med ballongen i handen.
O här sover han vidare på soffan!





Jag!


En klättrare...

Vi hade en "Trofast" trappformad förvaringsmöbel i lekrummet, som Henrik klättrade upp på! Nu är den utbytt kan jag tala om! Och innan dess låste jag dörren till lekrummet! För det såg ut så här annars:


Spärren var bara stängd på den understa, o han öppnade den o fick upp fönstret...



Det var ändå på tiden att röjja... för det såg ut så här:

Årets första poolbad!

Eftersom det blir lite efteruppdatering på bloggen, så är det här bilder från den 11 juni! Det var dags att fylla vatten i poolen!

Henrik sov till en början, så vi var själva med Fredrik som blev mer än glad när vi plockade fram pool, slang osv!



Tog massor av mysiga badbilder, som jag inte visar här! Men vovven fick också ett dopp i poolen!





Sen blev det lunch!



En ny blomma..

Fredrik plockade en blomma till mig, en prästkrage! Så gulligt!

Men ännu gulligare var det att se det här:


Han hade stoppat den (inga kronblad!) i en kruka som stod på trappen ute, och ställt in den i köksfönstret på sniskan! Vilken gullig kille mamma har!! Hihi

En härlig sommardag!

Vilket fint vi hade några dagar! Hoppas det snart kommer tillbaka!



Killen som lärt sig gå i trappen! O e duktig på att backa när det behövs!!


Årets första dopp!

Kallt, riktigt riktigt kallt... men det förstod jag redan! Måndag den 7 juni... åkte vi till svanbergabadet. Erken är ju känd att vara kall. Nu var det så kallt att barnen skrek när de kom i för lång el ramladet! Så det var med andra ord lugnt att passa dem!



Nationaldagen firades...

Hemma i trädgården med lite glass!

Fredriks favorit är "Sandwich", Henrik har ingen än, men fick en piggelin. 
Här äter Fredrik upp resten av min glass, dajmstrut! Glass e gott!


RSS 2.0