Första bloggdagen!

Åh, mitt första blogg-inlägg... vad ska det handla om? Jag gillar att blicka framåt, och leva i nuet så gott det går, så jag börjar med att sammafatta dagen.

Jag, Fredrik och Henrik tog det lugnt i morse, åt lite frukost och fixade lite. Vid nio tiden kom pappa/morfar på en snabbfika. Efter det så tänkte jag att vi skulle bege oss till Norrtälje, för att bl a köpa dop-present till i morgon. Men jag hoppade över det och bjöd in mig till Rebecka, en mammakompis med jämnåriga barn. Jag visste att Ingela, en annan mammakompis skulle vara där, så när jag ringde var kaffet redan klart. Så vi åkte dit, och Fredrik fick leka av sig lite ett par timmar. Sen var det dags för honom att sova, och Henrik tog en lång tupplur han oxå. Så jag själv fick lite s.k. egentid.


Maja, Alvin och Fredrik

Kollade lite mail, och läste posten. Idag kom leverans på mina beställda "barnvagnsgardiner", dvs tygstycke som passar på suffletten och skyddar mod sol, vind men framförallt skydd när de sover i vagnen. De sitter fast med ringar, så de blåser inte bort som annars en filt kan göra. Blev riktigt nöjd. Jag ska lägga in bild på det, när jag lärt mig hur jag gör. Här är länken: http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.14423542
Fredrik (och Henrik) fick en ny bok idag från sin bokklubb "Prinssessan och grodan". Den bläddrade han lite i, och pekade på bilderna och det verkade som han tyckte om den.

Jag registrerade mig som distrubitör hos Nu Skin idag, så numera är jag återförsäljare för hudvårdsprodukter som är specialiserade på åldersmotverkande. Företaget säger sig själva ha nyckeln till ungdomens källa, och har värlspatent på en helt unik anti age produkt. Vem vill inte ha det?? Det är alldeles nytt för mig, och jag kommer att göra ett eget inlägg om detta om ett tag. Det är något som jag tror fungerar att jobba med, trots att jag två småttingar hemma.

Jag är även återförsäljare för exklusiva underkläder, men de har jag gjort ett uppehåll med, eftersom jag måste ha "visningar" dvs träffa kunder ute och vara borta några timmar. Det är ingenting jag kan jobba med nu när Henrik är så liten. Han behöver ju sin mamma! =)

Ikväll har en väninna varit här, och hon har bl a klippt mig. Så nu har jag samma frisyr som innan, men lite kortare och uppklippt. Det blir ingen dramatisk förändring, mest klippa topparna! Luggen är lite kortare och sneklippt.

Fredrik håller humöret uppe, så än så länge behöver han inte hoppa i säng. Henrik har slumrat till och sover gott. SÅ det blir en TV kväll med "Så ska det låta!"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0