Tyst och lugnt i huset

Jag har just gjort ordning middag, det blev kyckling med grönsaker i franska örter-creme fraise och ris. Gott. Men det blev till att äta själv framför datorn. Fredrik somnade nämligen framför tvn i babyskyddet (!). Och Henrik sover i vagnen. Per jobbar över idag. Så de som säger att det är jäktigt med två småbarn... hmm, jag håller inte med (för stunden).

Idag har vi provat åkpåsen som jag köpte, och jag är verkligen nöjd. Den är dessutom otroligt lång, så den kan användas länge. Det värsta är att jag måste köpa en till, till lillebror =)

Här kan ni se sen: http://www.thebuppabrand.se/softshell.html

Fin va?? Men som sagt, det är mest för funktionen skull jag har köpt den, eftersom mina barn (inte Henrik än så länge) sover utomhus året runt. Det var en dag i vintras som Fredrik fick sova inne, den kallaste när det var -21 grader ute. Då tog det 1 timma att få honom att sova, trots en flaska välling, och så sov han 50 minuter!

Jag har sett en så otroligt fin vårmössa till mina pojkar: http://smultronbyn.noxshop.se/?category_id=31&item_id=425 men funderar på om jag kanske ska köpa tyget och sy själv. Hur svårt kan det vara?! =)

Mössor är roligt, en enkel och relativt billig accessoar som gör mkt. Jag har ropat in en kul mössa från tradera till Henrik: http://www.tradera.com/tittut-mossa-1-6-manader-auktion_302977_110125360 och när jar ändå avslöjar hur mkt jag handlat denna vecka kan jag avslöja att denna mössa låg i brevlådan idag, till Fredrik: http://www.tradera.com/NYTT-LASSIE-reima-gr-VARMOSSA-m-WINDBLOCKERS-stl-50-NY--auktion_302977_111052364 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0