Barnrytmik idag!

Idag begav vi oss till barnrytmiken! Det var terminens första träff förra veckan, men då var vi sjuka.. så idag var det första gången för oss. Det var ett tag sen vi var där, och Fredrik kände igen sig, men tyckte det var lite jobbigt. Han är kinkig när det gäller nya miljöer, så han ville inte gå in först och han grinade emellanåt. Men det lossnade sen och han var med o gungade, stampade med fötterna, klappade händerna, spela på både trummor och marackas! Det är 30 minuter långt, vilket är alldeles lagom!
Det gick utmärkt att ha båda barnen med sig! Henrik sov när vi kom dit, så han satt i sin bilstol första halvlek! Sen var han med på mattan och tittade på alla barnen!!






Efteråt var det kaffe och smörgås, och lek i öppna förskolans lokaler!

Henrik hittade en kompis! En annan ålandes kille fångade Henriks uppmärksamhet, de ålade emot varandra och såg så glada ut!


Sen efter det åkte vi hem! Båda somnade i bilen och fortsatte ute i vagn. Jag passade på att stryka på de sista namnlapparna! Skönt att få det gjort! Vad glada fröknarna på dagis ska bli, det borde underlätta lite!
Fredrik hjälpte till att skriva lite:
+´+öhåghåö¨hgåöhågp¨åplhgohlj  hj,ljhjh jhl hjlominsaHPhphpphhphpphhppphphphphphphphphphhpppp++ ,,,,'

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0