Jakt efter babyoverall...

Det är ju dags att införskaffa vinterkläder innan de tar slut... =)
De bästa brukar gå åt lika snabbt de kommer in i butik! Jag har varit i kontakt med vår lokala barnklädesbutik, småglin, för att få expertråd... =)

Verkligen trevlig service, jag var in idag med Henrik för att prova Didriksons babyoverall. Och hon hjälpte till med storleksprovning. Deras blogg: smaglin.blogspot.com

Den overallen som jag tycker verkar lovande för en rörlig Henrik i vinter är DIDRIKSON strl 80. Småglin firar 5 år och har en drive på didrikson, nämligen 100 kr rabatt på just didriksons kläder. Det är bra andrahandsvärde, så trots att overallen kostar 550 kr, så kan man åtminstone få tillbaka en del av pengarna när den säljs nästa vinter!

Didrikson har lite tunnare overall så den är lätt att röra sig i även för en liten baby! Det är flera lager som håller varmt, och olika membran som håller vindtätt, vattentätt samt att overallen andas. Sömmarna är dessutom tejpade, så det läcker inte in i sömmarna, om de är ute i snön och kryper, åker pulka, eller utforskar vattenpölen =)

Fredriks overall som han hade sitter prefekt nu, i september, men kommer att bli för liten i vinter. Tyvärr. För den sitter perfekt, lite smalare modell, och tuff!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0